fredag 25 juli 2008

En del är visst värda mer än andra i samhället

Jag har lite svårt att förstå varför vissa tror att dom bara kan göra som dom vill. Ex: Gå rakt fram på gatan och tro att de är värda mer än andra människor. Jag har nämligen råkat ut för detta, med jobbet just nyligen. Att mammor med barnvagnar är värst.. ja det är helt bekräftat nu. Nu förtiden är ju vagnarna så lättkörda, minsta lilla vink åt det ena eller andra hållet så svänger den på momangen. Att man då som körande person av just en sådanhär mojäng går rakt fram och för att slippa svänga några centemeter åt ena hållet gör en HÖFTTACKLING på en annan människa, bara för att hålla rätt kurs!!! Otroligt att man får den rätten så fort man kör en vagn. Ja nu tycker säkert någon att det kan vara svårt att köra en vagn när det är mkt folk mm. Men problem är ju det att det va ju inga andra runt omkring.. det fanns ju hur mkt plats som helt. vi gick så långt ut på kanten som man bara kunde. Nepp alla mammor (och just denna mamma som jag skriver om) denna gången är det faktiskt inte alls okej!
Och bara en sak till om detta ämnet: Höfttackling är mer vanligt i sportsamanhang. (dock inte alltid populärt men det är DÄR det förekommer.. inte på gatan!)

För er som inte vet... det finns gosig rea i affärerna =)
Jag och Emma shoppade loss idag.. lönedags och allt!! Men ett råd i all denna reahysteri ( som faktiskt inte infinner sig.. men det beror nog på att det har varit sisådär 30 grader varmt i några dagar nu) kolla på kvittot så att du får rätt % avdraget!

Tjing och hej

Inga kommentarer: